Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 30 Sierpień 2021, 21:49
Dobrze wyszedłeś na tym wyjeździe, widzę że pogoda była całkiem ładna wbrew obawom To nawet swego rodzaju powód do dumy - być nad morzem w chłodnym miesiącu, a jednak móc poużywać korzystnych urlopowych warunków. Sporo lampki dostrzegam, a nad morzem przy niej nawet lekki chłodek jest przyjemny i nie pozwala zbytnio zmarznąć, przynajmniej ja mam takie odczucia Zdjęcia jak zawsze fajne, najbardziej podobają mi się ujęcia z morzem i niebem przed zachodem Słońca. Przypominają mi się moje nadmorskie wojaże, podczas których chciałem zobaczyć i uwiecznić każdy taki zachód, którego nie ukryły przede mną chmury
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 30 Sierpień 2021, 21:52
Chłód to się mocno czuło, a zwłaszcza przy kąpieli w morzu szło zmarznąć, czy wracając z miasta o 1 w nocy w samej koszuli
Ale połączenie tej rześkości i lampki było cudne, oby było jeszcze wiele takich połączeń w tym roku
Najbardziej się cieszę, że udalo mi się uwiecznić idealnie zachód słońca i to jeszcze ze statkiem tuż obok No i poniedzialkowy "słoneczny sztorm" też był fajnym materiałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum