Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15874 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 22 Sierpień 2022, 15:13
Jak na takie małe wahania temp., to trochę słaby jest ten wiatr. W kwestii opadów jeszcze kilka dni temu powiedziałbym, że to spora suma, obecnie widząc co się dzieje, to w sumie nieszczególnie już wygląda.
W takim okresie ja się obawiam rozpogodzeń i przejaśnień po fali deszczu (ewentualnie z burzami): raz- powietrze przynajmniej przez jakiś czas staje się nieznośne, dwa- w takiej niepewnej sytuacji barycznej ładna pogoda za długo nie może potrwać- odnotowanie chociażby 2-4 godzin słońca w takiej sytuacji to już jest skrajne dobrodziejstwo.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11850 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 3 Wrzesień 2022, 12:59
FKP napisał/a:
Dla przytłaczającej większości tego forum lato dobiegło końca
Dla mnie też, ale warto zwrócić uwagę na prognozy na kolejny tydzień - wynika z nich, że w środę i czwartek na południowym zachodzie naszego kraju na chwilę zrobi się gorąco. No i noce będą zdecydowanie cieplejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum