Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 314 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16032 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 10 Październik 2020, 19:03 Kociaki
Na działkach okociła się czarna kotka. Ma 3 kociaki. Są bardzo trudne do sfotografowania, gdyż są bardzo płochliwe. Dziś udało mi się sfotografować jednego z nich ukrytego pod iglakami.
_________________ 22 września 2024 roku o godz. 14:44 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt WAGI (równonoc jesienna). To początek astronomicznej jesieni która potrwa do 21 grudnia 2024 roku. Jesień kalendarzowa trwa zawsze od 23 września do 21 grudnia.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 10 Październik 2020, 20:51
Po śmierci mojego psa, do ogrodu coraz częściej przychodzi kotka sąsiadów, Śnieżka. Już od dawna się tutaj pojawiała, ale prędko była przeganiania "na swoje". Teraz czuje się już swobodnie i dzięki temu wnosi w ten (obecnie pustawy) ogród trochę więcej życia. Tak wygląda z bliska, już się mnie nie boi.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Inne Pomógł: 314 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16032 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 11 Październik 2020, 13:25
Piotrku i Łukaszu. To teraz macie mniej problemów z gryzoniami. Koty bywają w tej materii wielce skuteczne. Polują nawet nie z głodu, ale "dla sportu", bo tak im nakazuje wrodzony "instynkt łowiecki". U nas takie "trofea" niekiedy znajduję vis-a-vis domku działkowego.
_________________ 22 września 2024 roku o godz. 14:44 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt WAGI (równonoc jesienna). To początek astronomicznej jesieni która potrwa do 21 grudnia 2024 roku. Jesień kalendarzowa trwa zawsze od 23 września do 21 grudnia.
Wysłany: 15 Październik 2020, 13:07
Bartek617 napisał/a:
Trzeba jakiegoś psa napuścić w ramach zwierzęcej integracji.
W wielu gospodarstwach psy z kotami (swojskimi) są "za pan brat".
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 232 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25043 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 15 Październik 2020, 14:14
U mnie nornice pożerają kwiaty cebulowe a koty, mimo, że jest ich pełno nie potrafią ich złapać Niby polują ale są za tępe a ten czarny to nawet leży sobie a one latają koło niego xd Dobrze, że chociaż lilii nie potrafią uszkodzić, ich cebule osiągnęły u mnie po 4 latach do 20 cm średnicy i są na głębokości 30 cm w czystej glinie
_________________ Aktualna pora roku: Późna jesień
Ogień, który płonął już zgasł, a śmiech zamienia się w strach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum