Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15748 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 31 Sierpień 2023, 10:30
Dla mnie ta prognoza wygląda w porządku, ale tak piszę, bo w obecnym okresie zaczyna mi zależeć "na ładnej pogodzie" zważywszy na fakt, że co do "brzydkiej" pogody już powoli lubią występować zacięcia. Temp. też zaczynam woleć wyższe niż niższe (choć oczywiście nie zawsze), więc tutaj też mogę raczej dać plusa.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Ja o takiej pogodzie jak masz w prognozie mogę tylko pomarzyć i nawet w najcieplejszym okresie. Nie wiem nawet czy wcześniej kiedykolwiek w historii miałem 16 dni po kolei z tak ciepłą pogodą chodzi też o temperatury minimalne .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum