Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 7 Czerwiec 2024, 21:35
Niech pada, ale wtedy, kiedy jest widno, a nie pod wieczór, gdy pogoda sobie przypomni, że trzeba na dobranoc komuś z!@#$ć (przepraszam, "zepsuć") przygotowanie do snu... Ja co prawda próbuję pracować, ale nie mogę się od ponad godziny na niczym skupić, tylko rozmyślam o tym dziadostwie, co się od czasu do czasu za oknem pojawia (kilka "świetlików" na krzyż znów mi mignęło przed oczami) , mimo że na radarach oficjalnie w mojej okolicy jest pustka... Pod Niepołomicami to chyba połowa drzew w lesie została trafiona, uszkodzona i ostatecznie zrównana z ziemią... Naprawdę podziękuję za taki przejaw łaski, że w ciągu dnia pojawia się przyćmiona lampa (z biegiem dnia coraz to bledsza), a na noc nadchodzi koszmar... Burze niech sobie nadchodzą w ramach pobudki, gdyż już jest po wschodzie słońca...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum