Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 9 Sierpień 2020, 19:37
Jacob napisał/a:
kmroz, listopad nad marcem
Oba skrajnie suche, ale listopad nie miał aż tylu mrozów, w sumie ta pierwsza połowa to nie taka zła, jak pomyślałem dwa razy i była po ładnych deszczach w końcówce brochy, w sumie jak patrzy się całościowo to dzięki temu nie były te deszcze totalnie bezużyteczne
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 10 Sierpień 2020, 17:33
I tak był dobrym miesiącem A jak pewnie pamiętasz, mam foch forever za to, że w ostatnim tygodniu tego grudnia i roku nie było choć trochę chłodniej. Wtedy zamiast codziennej pluchy miałbym codzienne dostawy białej magii i najdłuższy białomagiczny, opadowy okres w grudniu od 2012 roku. Poza tym czasami jednak trochę przyloszyło, a jak na grudzień powyżej normy zabrakło mi lekko większego ocieplenia choć raz. Mimo to - dobry miesiąc
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 10 Sierpień 2020, 17:37
kmroz napisał/a:
PiotrNS napisał/a:
A jak pewnie pamiętasz, mam foch forever za to, że w ostatnim tygodniu tego grudnia i roku nie było choć trochę chłodniej.
Pamiętam, ale to tylko kilka dni. I co ważne, nie te kluczowe. Te kluczowe się wtedy u Ciebie udały.
Rozpatrzono z wynikiem pozytywnym Masz rację, te białe Święta (choćby w połowie) zasługują na to, by trochę podnieść ten miesiąc. Trafi między lipiec a sierpień, więc trochę awansuje kosztem lipusia.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum