Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15925 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 17 Listopad 2021, 20:01
W marcu takie widoki są jeszcze dość dobrze przyjmowane (poza może końcówką), analogicznie sprawę widzę w listopadzie (1 dek. listka jeszcze może sobie być cieplejsza: temp. dzienne mogą wynosić regularnie po 10-15 C). Jestem zdania, że jak się topi Marzannę koło 20 marca, to jednak dobrze by było, gdyby już później nic nie prószyło, a przynajmniej do 31 października 23:59 włącznie tylko lało.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 46 razy Wiek: 60 Dołączył: 06 Sie 2019 Posty: 6849 Miejsce zamieszkania: Kaszuby
Wysłany: 17 Listopad 2021, 21:03
U mnie większość marca była biała ale największa pokrywa w marcu była 16-go 16 cm. Zdjęcia z 18 marca nie mam ale mam z 19 marca i tak to wtedy wyglądało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum