Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 23 Grudzień 2021, 16:59
Wybacz Kmroz, nie widziałem w ogóle tego postu. Ta ulica to Podwale, jeden z łączników Długoszowskiego i Jamnickiej (przy innym ja mieszkam, ale to nie jest publiczna droga, w sporej części wchodzi w skład naszej posesji. Ulica Falkowska jest wyżej, już za skrzyżowaniem Długoszowskiego z Podwalem, następnie biegnie aż do granicy miasta.
Do Nowego Sącza serdecznie zapraszam, najlepiej latem kiedy jest tu dużo zieleni i jest szansa, że załapiesz się na burkę Tylko daj wcześniej znać jakbyś się wybierał, samego bym Cię nie zostawił
A odnośnie wątku, mam nadzieję że tegoroczne Święta nie będą ich przeciwieństwem, czyli nie przyniosą białego początku Wigilii, który potem pójdzie w błoto. To były mocno niedoskonałe Święta z dość śmieszną pokrywą śnieżną, ale i tak najlepsze po 2008, aż do 2020 roku włącznie...
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 24 Grudzień 2021, 01:37
Na pewno się uprzedzę, dzięki
A co do reszty, to z punktu widzenia mojego regionu i większości Polski mogę się tylko usmiac jeśli chodzi o porównanie, chociaż i u mnie były to jedne z ciekawszych Świąt w moim życiu, o Wigilii nie wspominając. Ale u Ciebie niestety to porównanie ma trochę sensu 😭😭😭
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum