Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Swoją drogą te dni 12-14.07 w Toruniu to było serio przegięcie, skrajnie lodowa plucha, nawet w maju wydaje mi się to ciut za zimno A co dopiero w czerwcu czy lipcu.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 12 Styczeń 2022, 11:06
28.07.2013 mama wracała do domu po takim kilkudniowym wypadzie z koleżankami i robiłem na tę okazję bukiet z hortensji, pamiętam jakie wrażenie robiła na mnie wtedy ta totalna flauta w przyrodzie i jak te hortensje były "klapnięte" choć była może jakaś 9-10.00
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 22 Styczeń 2022, 18:06
U mnie majec był o 0,3 stopnia chłodniejszy od 2018, miał średnią taką jak 2017, który jednak nie był majcem tylko po prostu mało ciepłym lipcem Ale miał burze, regularne opady i sporo dynamiki. Lipiec 2013 był kiedyś przeze mnie bardzo chwalony, lecz teraz widzę, że właściwie w ogóle nie wpasował się w szablon lata - gdyby w tym roku (rok po 2021) taki się przytrafił, to chyba bym się załamał
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum