Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7637 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 19 Luty 2022, 13:43
Trochę polecieliście tu w gusła widzę Ja jakbym się miał bawić we wróżbitę to uważam, że wiosna będzie bardzo ciepła, choć głównie to będzie zasługa marca, Atlancior zrobi swoje Natomiast lato będzie raczej powyżej normy 1991-2020, ale niewiele, raczej obtawiałbym że coś pomiedzy sezonami 2017/2020. No i jesień myślę, że będzie ciepła za sprawą września i października, a w listku czeka nas przełom od nudnopadów, a następnie grudzień już taki prawdziwie zimowy xD
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7637 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 19 Luty 2022, 13:46
Rok 2022 raczej zapisze się wśród najcieplejszych, ale przegra z 2019 i może też 2020 przez ten listopad-grudzień, anomalia raczej porównywalna do tej z 2018 będzie.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 19 Luty 2022, 13:53
Się nakręcacie na ten psychicznie atlantycki marzec jak rok temu i dwa lata temu, ale spokojnie, może czekać Was zdziwko
Za to w marcu 2019, wszyscy, dosłownie wszyscy mówili o zimnym marcu, nawet taki jeden ekstremalny uuglobcista z czatu pogodowego się upierał, że od 10.03 nadejdzie zima xd z tego lutego i marca z 2019 to jestem naprawdę dumny, zresztą podobnie z czerwca, pi*dy i listka, to był mój złoty rok jeśli chodzi o przewidywania, szkoda, że wraz z nadejściem 30-letniej suki się mój proroczy zmysł totalnie rozpier*olił. Ale o ile w ciepły, chociaż daleki od rekordów czerwiec niektórzy wierzyli, to na luty, marzec, październik i listopad dosłownie cały meteomodel chórem oprócz mnie się upierał, że będą zimne xd
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum