Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 20 Luty 2022, 20:37
To była jedna z moich ulubionych piosenek na eurozwisji 2016, ale szkoda, że ostatecznie zamiast balladowej wersji, była disco, no i niestety nie wszedł do finału
Ale najbardziej lubiłem chyba to
Oprócz tego bardzo mi się podobało występy Rosji, Grecji, Rumunii i oczywiście Polski. Za to nie za bardzo mi podpasowały faworyzowane przez Jury Australia i Ukraina. Zresztą wtedy wśród widzów wygrała Rosja, ale niestety ich głosy się za mocno w tym konkursie nie liczą
Tamtą Eurowizję zresztą swego czasu oceniłem "na wylot", nawet uszeregowałem od najlepszej do najgorszej. Mam chyba jeszcze gdzieś te notatki nawet, jak znajdę to wstawię.
Jeszcze z 2017 dobrze kojarzę Eurowizję, nawet ją na żywo oglądałem, ale tam mi w pamięc występ Francji (Alma - "Requiem" ), piosenka ta mi się kojarzy z mroźnym początkiem czerwca 2017 xd Ale reszta mi zbytnio nie podpasowała, to Eurowizja 2016 jest zdecydowanie moim faworytem xd
Oprócz 2016 i 2017, to tylko 2014 oglądałem, a z reszty to nawet występów zbytnio nie kojarzę xd
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Sport Pomogła: 96 razy Dołączyła: 25 Kwi 2019 Posty: 4232
Wysłany: 20 Luty 2022, 21:55
kmroz napisał/a:
Oprócz 2016 i 2017, to tylko 2014 oglądałem, a z reszty to nawet występów zbytnio nie kojarzę xd
Wrzucę mały skrót polskich występów.. niektóre piosenki mocno nietrafione jak u Steczkowskiej, Piaska czy Szcześniaka. Mają ogromne możliwości wokalne, ale polegli. Poza tym, jak już wspomniałam Eurowizja to niestety rozgrywka o podłożu politycznym podobnie jak Olimpiada.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 20 Luty 2022, 22:15
Lata 2004-2011 to totalna tragedia, chyba najbardziej w tym czasie podoba mi się o dziwo występ Lidii Kopani, która tak skompromitowała się wczoraj xd Głos ma na prawdę dobry, umiejętności pewnie też, więc widocznie problem siedzi u niej w głowie.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 20 Luty 2022, 22:22
Szkoda też totalnie spierdzielonego występu Gromee'ego z 2018 roku, bo kawałek miał fajny dance'owy klimat, ale ten falset tego śpiewającego tutaj wypadł wręcz fatalnie, niestety tak to jest z takimi zabiegami wokalnymi w arenie pełnej ludzi, w dodatku przy układzie choreograficznym.
Hobby: Sport Pomogła: 96 razy Dołączyła: 25 Kwi 2019 Posty: 4232
Wysłany: 20 Luty 2022, 22:24
kmroz napisał/a:
To była jedna z moich ulubionych piosenek na eurozwisji 2016, ale szkoda, że ostatecznie zamiast balladowej wersji, była disco, no i niestety nie wszedł do finału
Świetnie śpiewa i trochę przypomina mi Leonarda Cohena.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum