Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 21 Luty 2022, 12:27 Śnieżyca 7.02.2022
Króciutki epizod, krótszy nawet niż 29.01.2020, nie sądziłem, że po 2 tygodniach będę tak za nim tęsknił. To co się dzieje w pogodzie od 8.02 jest po prostu niewybaczalne, gratuluje tym, którzy dobrze to przewidzieli/zgadli.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 179 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7601 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 21 Luty 2022, 12:46
Do tego 7.02 to luty jakoś się jeszcze bronił, choć oczywiście i tak zimą tego nazwać nie można. Te dwa ostatnie tygodnie to już mocne nieporozumienie, choć akurat udało mi się trafnie przewidzieć przyszłość, więc nie czuję się rozczarowany.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15925 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 27 Luty 2022, 12:28
W tym okresie na okolicznych wyżynkach (jak patrzyłem na kamery) pokrywa śnieżna "dogorywała" i widoki od mniej więcej tamtej pory są jakie są do dnia dzisiejszego.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum