Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15919 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2022, 13:57
Słońce samo w sobie ładne, ale za tym pewnie szły spadki temp.- w obecnym niepewnym okresie, jednak wolałbym by szmulka na niebie była konsekwentnie szczędzona do minimum-> podkład pod cieplejsze noce musi być.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36348 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 30 Marzec 2022, 14:04
Zajefajne fotki
A co do wypowiedzi Bartka, to chyba nie wiesz co mówisz, jakby wyszło słońce w tych "niepewnych dniach", to by nic nie zostało z ochłodzenia i na pokrywę by nie było większej szansy.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15919 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2022, 14:21
Coś tam żółtego niemrawo próbowało wyjść, ale trzymają konkretne chmurska (które mogą przynieść deszcz, chyba są to średnie chmury warstwowe, Altostratus) na niebie: czyli należy spodziewać się "najgorszego"...?
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 30 Marzec 2022, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 30 Marzec 2022, 14:25
Na południu Polski raczej ciemnica jest zagwarantowana ...- chyba rzadziej niż w północnej czy centralnej Polsce ma miejsce taka sytuacja, by pogoda ulegała poprawie wraz z ochłodzeniem...
Już prędzej mogą większe opady mnie "minąć" (jakkolwiek dziwnie to zabrzmi), ale na większe przejaśnienia i rozpogodzenia na niebie wolałbym się naprawdę teraz nie nastawiać, bo ich raczej fizycznie nie będzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum