Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 16 Marzec 2022, 15:07
Piękniusi, szkoda, że bez dziedzictwa. Padało rzadko, ale ostatnio doszedłem do wniosku, że #weźdajświeżegośniegu jest lepszy w grudniu, niż w styczniu, a tym bardziej w lutym czy marcu. W grudniu dzień krótki, sublimacja słaba, tylko jednak tego śniegu musi być przynajmniej tyle co 59 lat temu.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 16 Marzec 2022, 15:48
Co do niego to już mój entuzjazm jest ciut mniejszy, najpierw ten suchy mróz, potem piękna stabilność zimy od 3 do 5 pentady cudna, choć mogłaby jednak być odrobinę cieplejsza xd No i odwilż w końcówce średnio mi też odpowiada, to trochę forma jak ostatnia pentada stycznia 2022 xd Ale oczywiście jako całokształt szanuje biorąc poprawkę, że to grudzień- w styczniu bym ocenił surowiej, a tak to 8/10
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 24 Kwiecień 2022, 21:51
Ciekawy miesiąc, ale nie jest to mój typ- dobrze, że chociaż w tym zimowym obliczu pozostał w miarę konsekwentny i jeszcze Wigilia oraz Święta Bożego Narodzenia minęły "magicznie".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum