Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 18 Grudzień 2021, 11:41
Chwila chwila, a Ty przypadkiem nie chciałeś ciepłego maja i po zimnej I połowie wiosny lata do sierpnia Swoją drogą niebywałe zimno, aż nie wiem jak to jest możliwe w tym okresie roku, kiedy fizycznie powinno być gorąco, a nie tak mroźno jak w Laponii
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 18 Grudzień 2021, 11:58
Ustawiam sobie na 24 godziny podpis "jestem analfabetą" Zobaczyłem że to był przełom wiosny i lata i ten post Jacoba przekręcił mi się w głowie A co do piotrowania, tutaj wyraziłem tylko zdziwienie tymi temperaturami w takim okresie; wiem że Toruń jest mrozowiskiem, ale nie aż tak
A zakaz piotrowania będzie w mocy dopiero jak będę miał pewność, że Wigilia będzie śnieżna
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 18 Grudzień 2021, 13:19
Czy ja wiem czy to takie szokujące xd raz że to było 62 lata temu, a w tym roku przecież pod względem t.av było bardzo podobnie u mnie na przełomie wiosny i lata, a t.max to wgl były dużo gorsze xd
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 13:16
Nie podoba mi się za bardzo początek 2 poł. miesiąca (a właściwie koniec 2 dek.- póki opady się nie skończyły, było w porządku), ale poza tym nawet, nawet jakoś ten maj wyglądał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum