Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Bardzo dobry, na płockich piachach wprawdzie zgubiły się opady, ale u mnie i z tym było lepiej.
Oczywiście miał wady, jak ochłodzenie w dniach 20-24.04, które jest nie do przyjęcia, ale szczerze i tak przyniosło ledwie dwa dni z lekkim przymrozkiem, więc płakać nie będę, jedynie te 6cm śniegu mnie zaniepokoiło (cóż, czytając rolników z północy kraju, zrozumiałem, że nie tylko mróz, ale i też śnieg późną wiosną potrafi być niszczycielski dla upraw, zwłaszcza rzepaku)
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 16 Czerwiec 2020, 23:40
Jak tak patrzę, to był pierwszy niezły kwiecień w serii, kwietnie 1951-1958 to jednak dno dna, a kwietnie 1954, 1955, 1956 i 1958 to już naprawdę jakieś nieporozumienie.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 13:36
Budzi wiele wątpliwości, ale w sumie taki straszny chyba nie jest... Pewnie upadłem na głowę, ale załamania pogody o dziwo przysparzają mi mniej obaw w drugiej poł. kwietnia niż w pierwszej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum