Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 19 Styczeń 2021, 21:44
Sam raczej nic nie szykuję. Spożywam sobie śniadanie w domu, a przez większość dnia jak jestem poza nim, to staram się nic nie jeść. Czasem sobie wezmę jakiś napój izotoniczny (np. Powerade, 4Move, Oshee itp. itd.) i jakieś ciastka, ale jak nie mam przerw między ćwiczeniami i wykładami, to nawet zapominam o tych rzeczach w plecaku.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomogła: 39 razy Dołączyła: 17 Maj 2022 Posty: 887
Wysłany: 18 Maj 2022, 08:53
Zazwyczaj do pracy szykuję jakąś sałatkę oraz zawsze musi mi się znaleźć w torbie jakiś owoc. Nie pogardzę standardowymi kanapkami a o coś ciepłego do jedzenia nie muszę się martwić, bo w pracy mam zapewniony ciepły obiadek.
Ok, czasem też wlatuje jakiś jogurt czy inny batonik, ale to czasem bo jak za dużo słodkiego to później się robi niedobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum