Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 5 Marzec 2023, 20:46
I 2/10
II 2/10
III 0/10
IV 3/10
V 6/10
VI 6/10
VII 3/10
VIII 3/10
IX 0/10
X 4/10 (za kasację życia na samym początku)
XI może być i 10/10, obojętny miesiąc dla mnie, chyba, że zabija chłodem xD
XII 10/10, fajny weźdajbieli, bez wad xd
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 5 Marzec 2023, 20:50
FKP, moim zdaniem przesadzasz z tą ocena listopada i grudnia, bo przeżyłeś kilka bardziej zbliżonych twoim oczekiwaniom. Z drugiej strony bardziej powinieneś śmiecień docenić, 2 połowa mocno w twoim stylu. Podobnie maj, jak mało który szczędził dotkliwych chłodów. No i października za kolejność przesadnie się czepiasz xD
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 5 Marzec 2023, 20:52
Jacob, W drugiej połowie kwietnia i w maju nie brakowało solidnych ochłodzeń, niby one są normalne wiosną, ale po takiej patologii, jaka panowała w tamtym roku do 15 kwietnia, a właściwie zaczęła się już od początku grudnia 2012, to oczekiwałbym co najmniej wiosny takiej, jak w 2018 xd Wiosna 2013 to upośledzona wersja wiosny 2018 moim zdaniem.
Wysłany: 5 Marzec 2023, 21:30
Jacob, Jednak do 11.04 patola równa tej z 1.01.2023, więc nie mogę nie brać tego pod uwagę. Ale sama druga połowa wiosny całkiem dobra, nie brakowało gorszych ostatnio xd
Poza początkiem jego główną zaletą był brak większych wad, poza sielską nudą letnią i patologicznymi okresami w październiku i grudnia (jednak i tak nie były one jakoś wybitnie wredne jak na swoje możliwości, co też doceniam). Nie mniej jednak obrzydł mi tamten rok, przede wszystkim lato i mam tu na myśli właściwie wszystkie 3 miesiące poza 1 dekada czerwca i poza przełomem lipca i sierpnia (no i jeszcze kilka dni na początku lipca, poza tym nudą do wyrzygu) i w mniejszym stopniu wiosna, takiego porządnego wiosennego ciepełka było za mało i nie podoba mi się dominacja złośliwości w 2 połowie tamtej wiosny. Rok owszem jeden z najlepszych, ale poza początkiem nic z siebie nie dał, jedynie szczędził najgorszego jak tylko mógł.
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum