Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 30 Maj 2022, 21:54
"Klan" jest mi znany od kiedy tylko pamiętam - choć sam nie oglądałem tego serialu, to moja Mama nie opuszcza praktycznie żadnych odcinków, a jak któryś przegapi, to potem nadrabia go na VOD Ostatnio zaciekawiły mnie jednak urywki tego serialu, a zwłaszcza grana przez Tomasza Stockingera (kolega po fachu z Beatą Kozidrak, swego czasu jeździł po %) postać doktora Pawła Lubicza. I tak w temacie praktyk wychowawczych, podoba mi się
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 11 Lipiec 2022, 12:19
A propos narkotyków śmieszny był też fragment z jednego z pierwszych odcinków M jak miłość jak wracający z Rajchu, niepokorny niepokorny Marek zaprosił swojego siostrzeńca na jointa, a w rytm tego wybrzmiala budząca grozę muzyka i odgłosy jakiś drapieżnych ptaków xddd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum