Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Taekwondo – narodowy sport i tradycyjna sztuka walki Korei. Początkowo zostało stworzone do celów militarnych, następnie zostało zaadaptowane do użytku cywilnego, jego twórcą jest gen. Choi Hong-hi. Obecnie jest jedną z pełnoprawnych dyscyplin olimpijskich.
Tak się składa, że ponad 23 lata trenowałem w Sączu WTF. Oczywiście gdy byłem młodszy i sprawniejszy
Przy okazji wprowadzałem akcenty Ju-Jitsu oraz judo.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16344 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 24 Sierpień 2020, 12:04
Hmm, sam nie przepadam za sztukami walki , ale podziwiam osoby, które sobie w nich dobrze radzą. Gratuluję Ci konsekwencji - zdaję sobie sprawę, że wiele osób ma słomiany zapał i zraża się do danej dyscypliny po bardzo krótkim czasie. Swoją drogą, mam krewnych, którzy mieszkają w Sączu.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7638 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 24 Sierpień 2020, 12:53
Ja także nie mam nic wspólnego ze sztukami walki, ale zastanawiam się ostatnio czy nie zapisać się na boks, warunki fizyczne ku temu nawet mam, może warto by było zrobić z tego jakiś pożytek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum