Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 30 Listopad 2019, 17:55
Kmroz, zainspirowałeś mnie do przeczytania zapisu Meteomodelu z 29 i 30 maja 2019 i czyta się jak dobry dreszczowiec Najciekawsze i najbardziej emocjonujące wymiany zdań i informacji w tym roku, ja też dołożyłem do tego swoją cegiełkę uspokajając panią z czerwonym avatarem
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 30 Listopad 2019, 20:37
PiotrNS napisał/a:
Kmroz, zainspirowałeś mnie do przeczytania zapisu Meteomodelu z 29 i 30 maja 2019 i czyta się jak dobry dreszczowiec
O właśnie, to mam do Ciebie pytanie. Ostatnio po "reformie" strony meteomodel nie pokazują mi się dokładne daty postów (jedynie w przybliżeniu do tygodnia). Jest jakaś opcja, aby te daty się jednak wyświetlały?
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 30 Listopad 2019, 21:03
kmroz napisał/a:
PiotrNS napisał/a:
Kmroz, zainspirowałeś mnie do przeczytania zapisu Meteomodelu z 29 i 30 maja 2019 i czyta się jak dobry dreszczowiec
O właśnie, to mam do Ciebie pytanie. Ostatnio po "reformie" strony meteomodel nie pokazują mi się dokładne daty postów (jedynie w przybliżeniu do tygodnia). Jest jakaś opcja, aby te daty się jednak wyświetlały?
Niestety też mi się nie wyświetlają. Swoją pewność co do dat napusania tych postów opieram na poruszanych w nich tematach, określeniach typu jutro, w środę itp, powiązane z konkretnymi napisanymi datami i własnych wspomnieniach, bo często potrafię sobie przypomnieć kiedy i w jakich okolicznościach pisałem dany post. Próbowałem kilku rzeczy, ale niestety daty napisane pod postem nie chcą się wyświetlać
Wysłany: 30 Listopad 2019, 22:04
kmroz napisał/a:
Eh, kolejna durna zmiana........ jeden plus, że szybciej działa niż kiedyś.
Ale to i tak lepiej niż TP, która kompletnie skasowała stare komentarze jak zmieniła się w nową, polsatową wersję.....
Pamiętam kilka wartościowych komentarzy w formie pogodowych wspomnień z okresów letnich lat 70 i 80. Lubiłem do niego wracać (to był ten artykuł o lecie 1993, który przypominają co roku). Chciałem go znaleźć i przeczytać jeszcze raz, a tu... nic. Rzadko już tam wchodzę.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 9 Styczeń 2020, 21:19
Piosenka, która zawsze będzie mi się kojarzyć z tę drugą połową maja. Im bardziej myślę o niej, tym bardziej moja ulubiona, te z 2017 i 2011 jednak się do niej nie umywają
Wysłany: 1 Wrzesień 2020, 16:33
Zrozumiałem jednak, że ten teledysk, dużo lepiej obrazuje ten pierwotny Czas Euforii, z drugiej połowy maja 2019. Dzielni powstańcy obrazują tutaj próbę walki z jedną wielką pustynią. W tym przypadku było to niestety tylko "20 dni chwały".
Jednak tak jak historycznie Powstanie Warszawskie, mimo, że zakończone klęską, miało swoje pozytywne skutki (jakie, to już temat na inne działy forum), tak samo ta druga połowa maja 2019 uratowała rok 2019 przed totalną klęską żywiołową.
Pożegnanie Małego Wojownika, miało miejsce koło 2.06.2019. Straszna, czerwcowa upalna pustynia "zgniotła" dzielnego żołnierzyka. Mogliśmy go jednak pożegnać wiedząc, że okazał się prawdziwym bohaterem.
"Dmuchanie w twój żagiel to radosna praca!"
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum