Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 19 Październik 2020, 13:09
Noce przeważnie na granicy górnego pułapu tolerancji, w dzień na dobrą sprawę całkiem ok. Mnie niepokoi niska ilość opadów przy ilości z burzowymi dniami- czas trwania jednak w przewadze sugeruje, że raczej nie były to poważne zjawiska. No ale to nie jest na pewno sierpień moich marzeń.
Sam nie wiem co mnie bardziej brzydzi, ta ekstremalna złośliwość pełna skrajności, ale też fizyczność ratująca resztki honoru, czy stabilny suchowiej 31 lat później
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 2 Październik 2022, 21:32
W dużej mierze niestety kontynuacja z lipca - opady tylko przy wyraźnych ochłodzeniach. Na plus, że nie było tyle gorąca co w lipcu, na minus to, że nie przyniósł właściwie żadnej burzy w wersji gorącej. Ocena 4/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum