Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 10 Październik 2022, 14:08
Wgl kasztanowce mają dwie zalety, nie chodzi tylko o efektywne kwitnięcie, ale też o to, że na majówkę wszystkie inne drzewa są jeszcze łyse i tylko kasztanowce mają liście Ale niestety od kilku lat kwitną w bubu albo pustynii, więc chyba wolę surmie, bo wiedzą kiedy kwitnąć...
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Zimnolubna kutwa z zespołem Aspergera
Ostatnio zmieniony przez kmroz 10 Październik 2022, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25172 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 10 Październik 2022, 14:08
Ja dałem maj, to czwarty najlepszy miesiąc roku A co do kasztanowców to racja, gdyby wszędzie je sadzić, to wiosna szybciej stawała by się niegoła, jednakże te drzewa w lipcu już są brązowe, więc kij ma dwa końce
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 10 Październik 2022, 14:10
Poza tym wrzesień ma grzyby (taki normalny...), a maj serio bez kasztanowców byłby guwnem, przynajmniej do połowy, bo w drugiej chociaż pogoda czasami dopisuje i przynosi początek sezonu burzowego
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25172 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 10 Październik 2022, 14:11
kmroz, W sraju jest pełno kwiatów, do czego tu doszło, że ja muszę bronić maja XDD Swoją drogą nie upoważniłem Cię do grzebania w mojej ankiecie, a perfidnie i ostentacyjnie ją zmieniłeś.
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Wysłany: 10 Październik 2022, 14:18
Jak Putin to bym się zachował, jakbym Twój komentarz zedytował, a na wielu forach się takie rzeczy praktykuje, zresztą nawet tutaj, ile razy Paweł czy Łukasz nam zmniejszali ilość ukłonów czy rzygaczy - a tego się już jakoś nie czepiasz Ja tylko dodałem swój głos, co powinno być zresztą dostępne dla każdego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum