Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16292 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Listopad 2022, 21:12
W grupie trafiły się nam z przeciwnych narodowości Meksyk, Argentyna i Arabia Saudyjska, więc większych szans na zwycięstwo raczej nie wróżę, raczej czarno widzę ten scenariusz, byśmy z grupy wyszli- chociaż specem w piłce nie jestem i oczywiście wstyd się przyznać, ze składami też nie jestem za bardzo na bieżąco, nie mam tak dobrej pamięci do nazwisk sportowców jak kiedyś (tzn. 10-15 l. temu). Jeśli chodzi o zwycięzców, to przeczuwam, że na podium będą znajdować się wybrane reprezentacje z zachodniej Europy: m. in. Hiszpania, Portugalia.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Inne Pomógł: 324 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16231 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 21 Listopad 2022, 21:53
Mecze Polski będa jak zwykle:
1. Mecz na początek.
2. Mecz o wszystko
3. Mecz o honor.
Na zakończenie hymn reprezentacji:
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczy punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca..
Ostatnio zmieniony przez zgryźliwy tetryk 21 Listopad 2022, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 22 Listopad 2022, 13:44
Chyba nie będzie łatwo wyjść z grupy po tym, co się właśnie wydarzyło Rzekomo najsłabsza drużyna (Arabia Saudyjska) pokonała 2:1 Argentynę. Poziom meczu był wysoki, a piłkarze grający tylko w lokalnych, saudyjskich klubach, pokazali że nie można ich lekceważyć, bo przez cztery lata zrobili niesamowity postęp. Ciekawe jak odpowiedzą na to nasi piłkarze...
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Inne Pomógł: 324 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16231 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 22 Listopad 2022, 14:28
Meksykanie przed meczem modlą się do Matki Boskiej z Gwadelupy. Polacy do Jasnogórskiej. Która madonna jest silniejsza przekonamy się niebawem. Bo o tym, że z Kataru blisko jest do Mekki na terytorium Arabii Saudyjskiej, dopiero co się przekonaliśmy. Allāhu Akbar (arab. الله أكبر)
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczy punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca..
Wysłany: 23 Listopad 2022, 14:58
Jak do tej pory w grupie prowadzi Allah z Mekki
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16292 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 23 Listopad 2022, 21:29
Na pustyni raczej panują kiepskie warunki do gry w piłkę (domowe boiska z piasku nie dorównają trawiastym stadionom, m. in. naszym Orlikom), także jestem pełen podziwu.
Przepraszam, jeśli wyjdę na ignoranta , ale chciałem zabrzmieć wesoło.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 23 Listopad 2022, 22:24
Tymczasem dziś mieliśmy kolejne zaskoczenie - tym razem inna drużyna na pozycji faworyta w spotkaniu (Niemcy) przegrała z teoretycznie słabszą Japonią 2:1. Muszę zacząć częściej oglądać te mecze, bo dzieją się na nich ciekawe rzeczy
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum