Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 9 Marzec 2022, 22:59
Z tych kreskówek, jakie ja oglądałem na Cartoon Network w wieku 5, może 6 lat, najgłupszy był chyba "Chojrak - tchórzliwy pies". Moi rodzice nie lubili jak to oglądałem i nawet po latach coś wspominali, że po tej bajce robiłem się dziwny Osobiście jednak nie pamiętam, o co dokładnie w tych kreskówkach chodziło, żadnej fabuły, tylko tytuły.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 22 Listopad 2022, 22:44
Skoro mowa o bajkach, ostatnio przypomniałem sobie i znalazłem na YouTube reklamę wypożyczalni VHS-ów, która była nagrana na początku niemal każdej kasety video z filmami dla dzieci Kiedy byłem mały, ale umiałem już obsługiwać video i pilota, Tadeusz Drozda leciał w domu na okrągło i tekst tej reklamy dalej znam na pamięć
Wysłany: 3 Styczeń 2023, 22:39
Mnie też kojarzy się w pierwszej kolejności z tym programem Lubiłem oglądać jako małe dziecko, ale pamiętam że parę razy wystraszyłem się filmików tam prezentowanych - kojarzę coś takiego, że na filmie zapaliła się patelnia w kuchni i narobiło mi to takiego strachu, że aż miałem uraz do "Śmiechu warte" Samego Tadeusza Drozdy się nie bałem (choć podobno niektóre dzieci napełniał przerażeniem) Kojarzy mi się jeszcze z tym, jak sympatyzował z JKM i życzył mu zwycięstwa w wyborach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum