Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 16 Styczeń 2023, 19:39
Ostatniemu kotu/kotowi (nie jestem czasem pewny deklinacji rzeczownika w dopełniaczu czy celowniku) można byłoby zmienić w imieniu literę "o" na "a" (tajger)- patrząc na namaszczenie, nieprawda by to nawet nie była.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
rzeczownik; początkujący żołnierz; uczeń I klasy lub student I roku
(Celownik (komu? czemu?): kotowi kotom)
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 16 Styczeń 2023, 23:54
Może to dziwne, ale najbardziej spodobał mi się Chausie Niby zwykły kot i gatunek generalnie podobny do większości kotów domowych, a jednak widać w nim muskularną sylwetkę i takie lwie oczy. Nadaje się do trzymania w domu Zapewne niejeden gość by się zdziwił, gdyby takiego zobaczył
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 17 Styczeń 2023, 19:30
Ładny kot, myślę osobiście, że nawet dorównuje urodą poniższemu. Napisem na dole nie warto się sugerować, należy on bowiem do krzywdzących.
Przepraszam, jeśli ta wzmianka jest nie na temat , ale jak dla mnie pies też mógłby startować w konkursie piękności , a nawet wydaje mi się, że miałby szansę go wygrać.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum