Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Na basenie mi się najbardziej podobał tekst ratownika, by wszyscy ludzie wyszli z wody.
Z kolei w kościele jak nie rozumiem do końca co było dalej, to początek był w porządku- że jakiś samochód był kupiony za złotówkę na targu. Ta wstawka muzyczna z utworem pt. "Now you're gone" też jakaś taka wesoła była.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 10 Marzec 2023, 23:53
pawel, nigdy nie oszukujemy klientów. Mamy to na taśmach
Klasyczna przeróbka, z której wiele razy się uśmiałem i jak byłem mały, myślałem przez to, że w Biedronce sprzedają sam szajs
A to inny filmik, który zapisał się w historii polskiego YT, dodany ponad 16 lat temu
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 13 Kwiecień 2023, 12:28
W Biedronce jest trochę mniejszy wybór produktów niż w konkurencyjnych sklepach typu Lidl. Ale co do jakości trudno jest mi się jednoznacznie wypowiedzieć, gdzie jest lepszy towar na zbyciu.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum