Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25172 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 22 Styczeń 2020, 18:47 Największe pogodowe wydarzenie danego roku
Gdy kmroz napisał o wczesnym lecie w kwietniu od razu rzuciła mi się Majówka 2012, która swoją drogą znajduje się w pierwszej piątce moich ulubionych okresów w ogóle (ograniczonych do 7-10 dni). Tak więc
Rok 2012 - Majówka Tysiąclecia 😍😍😍😍
Rok 2017 - Kwietniówka Tysiąclecia 😍😍
Ustanowiony przeze mnie hymn Majówki 2012
A z Kwietnówką Tysiąclecia kojarzy mi się m.in. ta piosenka
Zaraz zajmę się resztą.
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19878 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 22 Styczeń 2020, 21:42
FKP napisał/a:
2002 - 23.01-13.02 - Vitpiararre Tysiaclecia
Prawda, można było się nim cieszyć po śnieżnej zimie po bardzo mokrym roku (nie mając pojęcia, że 2002 będzie kolejnym wyjątkowo mokrym rokiem )
Mi osobiście marzy się coś takiego, ale po takim samym grudniu i I połowie stycznia jak wtedy
W tym roku koniec stycznia będzie raczej podobny jak wtedy, ale nie będzie jednak cieszył tak samo jak 18 lat temu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum