Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 17 Maj 2023, 12:08
Właśnie opublikowany został najnowszy singiel Męskiego Grania na tegoroczną trasę Tym razem w skład Męskie Granie Orkiestra weszli Mrozu, Igo i Vito Bambino. Od samego początku miałem dobre przeczucia, gdyż wszyscy z tych wykonawców są mi znani muzycznie od dobrej strony, a szczególnie zadowolony byłem z włączenia w szeregi Orkiestry Mroza, który w ostatnich latach naprawdę daje radę.
Piosenka moim zdaniem super, podoba mi się od pierwszego wysłuchania, co nie jest wcale oczywistością w moim przypadku Na pewno lepiej niż w zeszłym roku, porównywalnie do utworów z lat 2018-2019, czyli dosyć wyraziście i koncertowo, choć może trochę mniej ogniście niż w piosenkach "Wataha" czy "Nieboskłon".
A co Wy sądzicie o "Supermocach"
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 14 Lipiec 2023, 22:25
kmroz, ja dopiero w ubiegłym roku tak na dobre polubiłem te klimaty i zacząłem słuchać wykonań z tych koncertów Wcześniej to tylko pojedyncze utwory, tj. ten wspomniany w wątku rocznicowym
FKP, termicznie to akurat nie powinieneś narzekać U mnie bardzo pasował tytuł hymnu z 2014 roku, bo lato rzeczywiście było elektryczne
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum