Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 179 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7601 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 30 Sierpień 2023, 14:47
FKP, to dla mnie styczeń to dopiero początek męczarni, najpierw mnie trzyma jesień w ogrodzie, potem świąteczna atmosfera i dopiero na koniec roku kalendarzowego zaczyna odpalać mi się chandra, od której której jakoś chroni mnie tylko stabilna biała magia dobrej jakości xd
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 232 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25043 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 30 Sierpień 2023, 15:01
jorguś, Właśnie okres od listopada do stycznia mogłoby się przesypiać, od stycznia jest już prosta droga do życia, nawet jeśli jest ona długa i sporo na niej wybojów xd
_________________ Aktualna pora roku: Późna jesień
Ogień, który płonął już zgasł, a śmiech zamienia się w strach.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 2 Wrzesień 2023, 21:51
Ja jeszcze tak z rok temu marzyłem o przesypianiu okresu od połowy września do połowy listopada oraz marca z kwietniem XD Ale zeszłoroczna jesień i tegoroczna wiosna, oraz ogólnie przewartościowanie priorytetów, sprawiłem, że obecnie do każdego okresu w roku jestem pozytywnie nastawiony. Chociaż nie ukrywam, że - wbrew pozorom - zimą najłatwiej spełnić moje oczekiwania i dać mi radość. W innych porach roku ważna jest dla mnie kombinacja ciepła z wilgocią, a zimą po prostu wystarczy, że nie ma patolskiego ciepła i jest biało. Coś co jest, a raczej powinno być wg norm, przebanalne.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 232 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25043 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 2 Wrzesień 2023, 21:54
kmroz, To mam jak Ty, tylko, że mi zimą wystarczą plusowe temperatury i wiatr xD Największe wymagania mam od lata, bo musi być wtedy , ciepło całą dobę i istotne, w miare regularne opady. Wiosną i jesienią wystarczy i ciepło dzienne (ale przymrozki nie są mile widziane od kwietnia i do listopada xd), opady natomiast schodzą na dalszy plan, ale miłoby było, gdyby i w tych porach roku czasem podlało xd
_________________ Aktualna pora roku: Późna jesień
Ogień, który płonął już zgasł, a śmiech zamienia się w strach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum