Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7636 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 19 Wrzesień 2023, 11:21
Bartek617, Kategoria wlaśnie jest taka, żeby się zdecydować, bez półśrodków xd W takim grudniu 2022 się chwilę biłem z myślami, bo mam duży problem z tym miesiącem i jego specyfiką, ale no trzeba coś wybrać xd
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25170 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 19 Wrzesień 2023, 20:17
2023
I: +
II: +
III: N
IV: -
V: -
VI: -
VII: -
VIII: N
IX: +
Te minusy głównie za wysychanie, sierpień był stosunkowo mało klaunowaty w porównaniu do cipca i ścierwca We wrześniu zaś susza nie jest już takim problemem, dla się nawodnić rośliny
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Z marcem mnie pozytywnie zaskoczyłeś, byłem pewny że dasz "-" że nie był szczególnie słoneczny xd I co do maja to też miałem obawy, że ze względu na dość wysokie usłonecznienie (choć u nas to był pryszcz przy N xd) dasz mu tego plusika xd
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7636 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 19 Wrzesień 2023, 20:35
FKP napisał/a:
2023
I: +
II: +
III: N
IV: -
V: -
VI: -
VII: -
VIII: N
IX: +
Te minusy głównie za wysychanie, sierpień był stosunkowo mało klaunowaty w porównaniu do cipca i ścierwca We wrześniu zaś susza nie jest już takim problemem, dla się nawodnić rośliny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum