Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 27 Wrzesień 2023, 14:30
kmroz, No u Ciebie rzeczywiście rożnica była mniejsza niż u mnie, gdzie epizod w 2023 jeszcze bardziej mizerny, a 2018 za to bezsprzecznie lepszy, co nie zmienia faktu, że w 2023 stało się to klaunem ledwo spadło, a dwie ostatnie dekady już były bezduszną beznadzieją, a w 2018 to chociaż minimum satysfakcji dawały te temperatury.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 27 Wrzesień 2023, 14:54
jorguś, no końcówka faktycznie mogła dać satysfakcją, ale szczerze mówiąc, to bym się chyba bardziej wkurwiał, że mimo takiego mrozu, nie ma w ogóle śniegu xd
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 3 Październik 2023, 11:55
Mi tam cholernie zbrzydły bardzo wysokie temp. (więcej niż 10-12 C) w okresie zimowym, nieważne czy w wersji "pseudo" (czyli więcej słońca, ale i bardziej neutralnych nocach) czy w wersji niżowej, deszczowej, wietrznej i z niewiele niższymi temp. nocnymi. Mróz lub dodatnie okolice 0 C wraz z brakiem śniegu jest przynajmniej dla mnie o niebo lepszą opcją.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum