Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Widzę, że powyższy portal zabezpieczył się przed wyświetlaniem obrazków na innych serwisach (przynajmniej u mnie fotka się nie wyświetlała)...
Na szczęście, zdjęcie wyświetla się po bezpośrednim wejściu w link:
Najwczesniej miałem Fuji s8100 - rozbił mi przechodzeń podczas robienie serii zdjęc kolarzom. BYła to troche i moja wina bo nie miałem paska na szyji.
W serwisie koszt naprawy okazał się wysoki jak na ten typ aparatu i zaproponował mi | zostaw stary- kup nowy. I tak zrobiłem kupując Fuji HS 10. Pracował 2 lata i nagle na Mikołaja dostałem / uzywka/ od syna własnie D90.
Spzedałem tamten i tak mam nadal D90.
wprawdzie sporadycznie - tylko ze względu na jej wagę ale ostatnio coś szwankuje - zamokła podczas sesji i się zacina.
Czasami też komórki - IP6 - zawsze jest pod ręką.
Marzenia mam "przyziemne" - obiektyw do podglądania ptaszków
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11992 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 10 Maj 2019, 07:30
Cytat:
Czasami też komórki - IP6 - zawsze jest pod ręką.
Ja też mam aparat fotograficzny w smartfonie (mój smartfon to LG K10), ale rzadko robię nim zdjęcia. Po prostu uważam, że smartfony nie nadają się do robienia porządnych zdjęć - choć gdy się zapomni wziąć ze sobą aparatu, to można zrobić smartfonem jedno czy dwa zdjęcia.
Choć to pewnie zależy też od jakości smartfona - mój LG K10 kosztował ok. 700zł.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11992 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 11 Maj 2019, 10:11
Jednak mimo wszystko trzeba przyznać, że rozwój smartfonów w ostatnich latach mocno przyspieszył. Jeszcze 12 lat temu nikt nie myślał o tym, żeby nagrywać filmy telefonem w jakości HD oraz robić zdjęcia w zadowalającej jakości.
Ciekawe, czy w przyszłości smartfony wyprą na dalszy plan aparaty fotograficzne, czy nawet komputery PC. Oby nie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum