Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15719 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 18 Grudzień 2023, 22:15
O nie, zimny początek stycznia... Chociaż jak przebiegnie pogodnie, to pewnie siłą rzeczy później się ociepli.
Na widok świąt też raczej brakuje mi słów- mam nadzieję że Google z ok. +5 C w pełni dnia (w nocy 2 razy mniej), wiatrem i opadami różnego rodzaju się sprawdzi... Zauważyłem, że najgorsze w tym okresie jest zbyt wysoka temp., to że deszcz zamiast śniegu spadnie to mnie już nawet tak bardzo nie martwi (zwłaszcza że od ok. tygodnia już jest rzeczywiście po śniegu [wróciły zielone krajobrazy], a nie jest tak jak rok temu, że odwilż dopiero powoli zaczynała do nas wkraczać) , bo zdarzało się, że waliło zamarzającymi kroplami (lodem) po szybach, jak temp. powietrza wynosiła poniżej 0 C.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum