Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Oczywiście, na takich stronach nic nie można pisać, przesyłać, zmieniać, ani wchodzić na różne podstrony - po prostu WebArchive zapamiętuje w określonych odstępach czasu tylko główną stronę portali (zwłaszcza grafikę), dzięki czemu możemy się jakby przenieść w czasie i powspominać, jak dawniej wyglądały różne portale.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 1 Luty 2020, 23:46
Bardzo fajna strona, nawet o niej nie wiedziałem Teraz się nią bawię i przypominam sobie jak wyglądała Wirtualna Polska, koedy zaczynałem surfowanie już lata temu. Twojej Pogody takiej jak pod tym linkiem nie pamiętam, bo trafiłem na nią jakoś pod koniec 2010 roku (chyba w grudniu), kiedy miała już inny wygląd.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 2 Kwiecień 2020, 00:41
Kojarzę tą stronę, ale często widzę komunikaty przy wyszukiwanych tam rzeczach, że czegoś nie zarchiwizowała. Także mam chyba pecha. Fajne do zobaczenia, ale chyba nic więcej nie pójdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum