Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 28 Styczeń 2024, 10:40
Cześć Przemek, cieszę się, że do nas dołączyłeś Mam nadzieję, że forum Ci się spodoba i będziesz tutaj stałym gościem Jak tylko coś Cię zainteresuje, to komentuj, nawet w starych, dawno nieruszanych wątkach, byle coś się działo
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 28 Styczeń 2024, 17:29
przemek168142 napisał/a:
Cześć witam na forum to mój 1 post
Na dzień dobry małe niewygodne pytanko: Czy nie zauważyłeś że w tym forum jest dział "PRZYWITALNIA"https://www.lukedirt.com.pl/viewforum.php?f=85 Takie powitalne posty właśnie tam należy publikować . Zresztą już admin Ci to uświadomił.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 3 Luty 2024, 18:47
Akademię policyjną oglądałem- bardzo fajne mam wrażenia po zderzeniu się z tą serią filmową.
Korzystałem na krótko z portalu społecznościowego Gadu Gadu, ale niedużo. Ja ogólnie mało rozmawiałem, jednak była taka jedna koleżanka, do której zdarzało mi się ukradkiem dzwonić.
Po krawężniku zdarza mi się czasami jeszcze chodzić, ale za szerokie mam nogi- nie przejdę raczej całego odcinka...
Leżakowanie niefajnie wspominam...
Też pamiętam, że w klasie w szkole podstawowej mi się podobało, że mieliśmy "pudło" (tj. telewizor CRT). Wiadomo w domu takiego nie chciałem, ale na zakup sprzętów do szkoły nie miało się wpływu...
Do kąta pamiętam, że chodziłem sam.
Zdarzało mi się wbiegać po zjeżdżalni, zwłaszcza w krainie zabaw- ale szczerze to nie było dla mnie szczególnie fajne , zwłaszcza jak już byłem dosyć obeznany w atrakcjach w niej obecnych, np. w Anikinie.
Tak mniej więcej to miejsce zapamiętałem- oczywiście w międzyczasie pojawiały się jakieś zmiany, ale raczej niewielkie- np. ścianka wspinaczkowa zamiast kosza (on chyba został na podwórko przeniesiony). Też chyba jedna zjeżdżalnia została zdemontowana (były 3 w tym głównym pomieszczeniu: 1 kręta, 1 do basenu z kulkami i 1 zwykła- teraz tylko 2 pierwsze zostały)...
Drugi pokój tak wyglądał - pamiętam, że obok obszaru wspinaczkowego była taka siatka, po której można było się wspiąć, by dostać się do bloku lub zejść na dół, ale chyba po latach zniknęła
Wymagania wiekowe odnośnie przyjęć też się nie zmieniły: od 6 do 12 lat. W praktyce jednak bywało tak, że zobaczyłem przynajmniej parę 3/4-latków, mając sam po ok. 10 lat.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Inne Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Wrz 2019 Posty: 98 Miejsce zamieszkania: Warszawa
Wysłany: 4 Luty 2024, 14:25
Ktoś wspomniał o barze mlecznym - polecam wpaść do Warszawy na Grójecką, fajny klimacik z dawnych lat
Budki telefoniczne pamiętam jak stały puste i nieużywane. Mógłbym przechodząc po moim rodzinnym Nowym Dworze Mazowieckiem wymienić miejsca gdzie stały.
Jestem raczej uważnym obserwatorem i ogólnie nie łapie się na tym jeśli chodzi o ikoniczne rzeczy. Dziwne uczucie, kiedy przypominam sobie o czymś co nagle i niezauważenie zniknęło z mojego życia mam jednak w stosunku do słodyczy. Ostatnio mnie tak naszło przypominając sobie o batonach NO NAME, albo o mini gumach do żucia w saszetce.
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 4 Luty 2024, 15:35
Znikły też rowery z dwusuwowym silniczkiem przyczepnym.
Nie spotyka się też siatek na tylnych kołach rowerów-damek. Teraz panie jeżdżą w spodniach, ewentualnie w szortach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum