Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16303 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 9 Marzec 2024, 22:51
Pamiętam że do dnia wyjazdu do Wrocławia na zieloną szkołę (w końcówce maja 2011, w okolicach dnia Mamy) chodziłem ubrany na cebulkę. Na miejscu jednak przywitała mnie ładniejsza pogoda, więc bluzy czy swetra zawsze tam na sobie nie miałem.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25164 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 9 Marzec 2024, 23:00
kmroz, Niestety udany maj z udanymi kwietniem i marcem rzadko idą w parze, jedynie chyba w 2002. W 2016 na siłę też, ale tam przypatoliło tymi mrozami pod koniec kwietnia, niewiele to się różniło od analogu z 2021 xd
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16303 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 9 Marzec 2024, 23:10
Odczuć osobistych nie da się do końca racjonalnie wytłumaczyć- opinie będą podzielone i tym samym będziemy mieć "słowo przeciw słowu". Póki nie będzie to jakaś rażąca skrajność (np. chodzenie w kombinezonie narciarskim na plaży, gdy wszyscy inni ludzie leżą prawie bez ubrań i łapią promienie słoneczne), nie powinno teoretycznie być raczej żadnych powodów do odczuwania niepokoju i "stygmatyzowania" wyróżniającej się mniejszości.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 9 Marzec 2024, 23:12, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 9 Marzec 2024, 23:14
W ciągu południa może to rzeczywiście być nieco dziwne, ale rankami pamiętam, że z reguły się zakładało dodatkowe warstwy ubrań, bo było chłodniej, a ja nie należałem na ogół do osób "wyletnionych". Rodzice moi raczej woleli, by mi było za ciepło niż za zimno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum