Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 17 Czerwiec 2023, 12:45
Jacob, jak dla mnie to mega bylo tylko od dnia kobiet do powiedzmy 26-go i wplynelo to na pozytywna ocene marca, ale juz cala reszta fatalna. Kwiecień poza obważankami conajwyżej znośny- z nimi też niestety słaby. Ale maj fatalny jednak w całości xd Chyba jedna z najgorszych wiosen wg mnie, choć też wiem, że u Ciebie wyglądala trochę inczej i pewnie też nie byłbym aż tak surowy.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 17 Czerwiec 2023, 12:56
Nie no zgodzę się, że od 20.04 było to 💩 , ale jednak wcześniej bardzo pozytywnie wyróżniała się na tle reszty, a poziom konkurencji też jest jaki jest z taką wiosną 2022 ( ) to nawet nie ma co porównywać, m IMO że tam sraj był znosniejszy.
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum