Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 14 Kwiecień 2024, 13:28
Janekl napisał/a:
I niech tak zostanie chociaż raz niech nie będzie śniegu w kwietniu a nie zapomniałem ,że 3 i 4 kwietnia padał śnieg.
Nie ukrywam jest mi przykro z tego powodu - zamiast kompromisowego ochłodzenia taka niespecjalnie przyjemna niespodzianka Cię spotkała.
kmroz napisał/a:
nie, u Ciebie nie będzie gorzej i przestań w końcu bartkować bo to już nudne
Boże, dziękuję Ci za otuchę - oby słowo ciałem się stało. Co prawda pogoda nie będzie raczej sprzyjać luźnym ubraniom , ale od czego są zdjęcia lub filmy autorstwa innych osób. Pamiętam, że jak np. spojrzałem na taką jedną uroczą osobę chodzącą po licznych zwałach śniegu, to już mi się zrobiło ciepło. A z kolei jak zobaczyłem (nie wiem czy tą samą) personę prawie że nago, to mi się z kolei zimno zrobiło, aż gęsiej skórki dostałem. Trzeba wypatrywać archiwalnych materiałów z niebagatelnie zimowymi widokami- to ten chłodny okres powinien stać się łatwiejszy do przetrwania.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 14 Kwiecień 2024, 13:30
jorguś napisał/a:
Wiosna się wylogowuje i idzie odpocząć przed letnim "przełamaniem" w stylu zimy 2023/24 xd
FKP napisał/a:
jorguś, Oby jednak wiosna przetrwała zderzenie z lodem i nie zatonęła xd
Też mam nadzieję, że ta wiosna choć zrobi sobie przerwę, to nie wpłynie ona tragicznie na nietypowo szybki wybuch w przyrodzie. Liczę na cud, że ujemnych temp. nocnych uda się sukcesywnie uniknąć, a tym bardziej opadów odmiennych niż deszcz, które mogą wzbudzać pewien niepokój.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum