Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 1 Sierpień 2022, 08:29
Raczej kiepski lipiec, albo sucho-upalny albo przesadnie rześki, te optymalnie termiczne dni też były suche i ogólnie nudne - taki 27.07 wygląda nawet nieźle na papierze, a np do południa było chłodno, wietrzenie i lochowo, wieczór też był daleki od idealnych xd podsumowując szału nie ma i szczerze to za mojego życia jest mu moim zdaniem bliżej do najgorszych niż najlepszych.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 5 Wrzesień 2022, 16:17
Mi się ten miesiąc nawet podobał (chociaż wiadomo, jakie mam na ogół zdanie o miesiącach letnich: nie przepadam za tym okresem pod kątem pogodowym) : trochę ogniem poczęstował, ale na rześką i chłodną pogodę też znalazło się sporo miejsca.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
O mój Boże, jak niewiele wówczas brakowało, jeśli chodzi o dobową sumę opadu - i pomyśleć, że ta stacja pogodowa (od Częstochowy) znajduje się obok klasztoru na Jasnej Górze - no po prostu nie wiem, co mogę powiedzieć , ale wygląda ten zbieg okoliczności na swój sposób wspaniale...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum