Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 17 Luty 2020, 21:05
Ale piękne niebo Te drobne chmurki wyglądają dosłownie jak namalowane na płótnie, takie wyraźne kolorystyczne i fantazyjnie ułożone na niebie. Choć lubię oglądać wschody Słońca, to coraz trudniej jest na nie wstać, bo dzień staje się już satysfakcjonująco długi Dla takich widoków jednak zawsze warto.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11875 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 18 Luty 2020, 12:40
Najgorzej jest podczas wakacji (zwłaszcza w czerwcu), bo wtedy wschodu Słońca raczej nie da się podziwiać na trzeźwo. No chyba, że ktoś lubi wstawać o 4:30 rano
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 18 Luty 2020, 20:55
Ja lubię sobie czasami wstać bardzo wcześnie w maju, czerwcu albo lipcu i obejrzeć wschód Słońca oraz jak świat budzi się do życia Kilka lat temu miałem taką tradycję, że na początku wakacji spędzałem noc na dworze i podziwiałem, jak nad śpiącą jeszcze słodko okolicą wstaje nowy dzień. Raz prawie pod sam płot podeszły wtedy sarenki, zrobiło się bardzo nastrojowo
Podobnie lubię grudniowe wschody Słońca, kiedy dodatkowo można rozmarzyć się o nadchodzących Świętach
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum