Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 25 Kwiecień 2024, 19:55
Przepiękny kwiecień Wolałbym jednak więcej burz, toteż II połowę kwietnia z Torunia zastąpiłbym tą z miasta, które pół roku później zowie się Kolonią Karną To już byłaby zupełna kwintesencja wszystkiego, co najbardziej cenię sobie w kwietniu. Po udanej zimie najmilej widziana opcja.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 25 Kwiecień 2024, 21:15
FKP napisał/a:
Piotr by chyba nie wytrzymał z tego uuuglobciowania :hehe:
No to byłaby naprawdę gruba przesada, ale tak czy inaczej, wiosną (zwłaszcza na takim jej etapie) jestem ciepłolubny. Uwierz, zniósłbym to znacznie lżej niż to, co było do 14 kwietnia, tylko gdybym miał za sobą coś innego niż w tym roku... Nie chodzi nawet o samą zimowość zimy, ale o formę.
Uczciwie przyznaję, że drugim w kolejności miesiącem, który znosiłem najgorzej i sprawił mi najwięcej rozmaitego bólu, był czerwiec 2019. Ale wolałbym mieć taki czerwiec 2019 na stałe co 4 lata (nie napiszę, że co 5, by nie kusić losu ) niż taki luty choćby co 30 lat...
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 25 Kwiecień 2024, 21:19
PiotrNS, To, że mój ogród tak pięknie się prezentuje to m.in. zasługa lutego 2024. Co roku powinien być taki początek roku, tylko ten niepotrzebny mróz i śnieg ze stycznia wywalić.
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum