Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 5 Sierpień 2024, 16:29
Mech, 10 sek. na odcinku o długości 100 m to jest rzeczywiście nie lada wyczyn... , odległość 60 m jednak da się jakoś ogarnąć w tym czasie, nie będąc specjalnie szybkim (pamiętam, że ja w czasie szkoły podstawowej jakoś dawałem radę, mimo że biegać nie potrafiłem i tak za dobrze na tle rówieśników- no i jak to zwykle się działo, gdy miała miejsce rywalizacja, denerwowałem się bardzo). Polska zawodniczka była za to najlepsza wśród "białych".
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 5 Sierpień 2024, 17:09, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16237 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 5 Sierpień 2024, 17:09
Znam inną wersję tego zdarzenia. Ona oszczędzając siły na następne biegi nie doceniła rywalek. Sądziła, że wynik jaki osiągnęła jest wystarczający, aby "pójść dalej". Ale rywalki "poszły na całość".
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16237 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 15 Sierpień 2024, 20:58
Pazurki oraz "dziary". To jednak nie wygląda sympatycznie. Może to nie mieć wpływu na sportowy wynik, ale na społeczny odbiór tej zawodniczki i owszem. W zestawieniu z wizerunkiem ORŁA BIAŁEGO wygląda to wręcz skandalicznie.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 16 Sierpień 2024, 10:14
Jestem podobnego zdania- dosyć ekscentrycznie zawodniczka wygląda. Sam tego nie rozumiem, przejmowałem się tym od zawsze, jak jestem odbierany, mimo że takich oznaczeń na ciele nigdy nie miałem. Co prawda czasem sobie myślałem, że fajnie byłoby mieć kolegów dresiarzy, kiboli i po tzw. "wyrokach" (z subkultury więziennej), bo oni raczej mieli tatuaże na ciele , ale jednak jak przyszło co do czego, sam nie chciałem być w taki sposób utożsamiany. Moim przeznaczeniem jest jednak raczej skrzętna analiza książek, ewentualnie oglądanie telewizji czy ciupanie w gry komputerowe w samotności- nie zaczepianie i krzywdzenie lub działanie w inny sposób na szkodę innych ludzi. Taki mam raczej typ osobowości, chociaż korci mnie niekiedy, by przeprowadzić eksperyment społeczny mający na celu wzbudzenie sympatii wśród innych osób. Ale pewnie jak zwykle to przedsięwzięcie zakończy się niepowodzeniem w moim wykonaniu, więc nawet nie wiem, czy gra jest warta świeczki.
Pazury ponoć używane są jako podstawowa "broń biologiczna" w celu zadawania zadrapań na ciele innym osobom. Inna funkcja poza estetyczną (lub jej brakiem!) nie przychodzi mi do głowy, malunek na "szponach" też jest taki zbyt wyrazisty i kontrowersyjny.
Jak miałbym mieć tatuaż, to wydziergałbym sobie chyba tylko napis na ręce/rękach lub na nodze/nogach w stylu: "Mam na imię Bartek" (już chyba nawet nie serca, aniołki, krzyż chrześcijański, a co dopiero kwiaty, choć to wszystko i tak są ciekawsze i raczej mniej szkodliwe społecznie propozycje ozdób niż większość pozostałych).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Wysłany: 17 Sierpień 2024, 09:34
Tacy sami są tylko i wyłącznie bliźniacy jednojajowi ,czasem sobowtóry. I do rozróżniania zwykłych ludzi niepotrzebne są "dziary"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum