Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Sierpień 2024, 01:34
Nie no stan przyrody oraz pogoda wgniotły w tym roku w ziemię stan sprzed 6 lat na tym etapie (początek-połowa kwietnia). Stan z roku 2018 zresztą wtedy nie dawał się jeszcze poznać najlepiej, w otoczeniu były już większe postępy (lata 2016-2017 oraz 2019-2020).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 29 Wrzesień 2024, 18:49, w całości zmieniany 2 razy
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Sierpień 2024, 13:05
Mit niezwykłej tegorocznej wiosny mógł co prawda być budowany po wydarzeniach z połowy kwietnia, ale do czasu ich wystąpienia był to czas jednak raczej rzeczywiście niezrównany. Czegoś podobnego chyba nigdy nie było, przynajmniej za mojego żywota.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Wysłany: 21 Sierpień 2024, 14:07
Ja nie oddałem na tamtą opcję głosu (z 2018), nie jestem co prawda do końca fanem takich radykalnych rozwiązań, ale w kwietniu zazwyczaj to jest wóz albo przewóz, złoto środkowe scenariusze rzadko kiedy wchodzą w grę A jednak trzeba było choć raz czegoś takiego doświadczyć i choć raz w życiu zrzucić 2 miesiące wcześniej sweter
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 21 Sierpień 2024, 14:20
Bartek617, ale prowokujesz, w kwietniu 2018 przy +25 stopniach chodziłeś w swetrze, a w kwietniu 2024 przy +5 stopniach bez Sorry, ale nie wierzę w to, brzmi to jak trollowanie
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Wysłany: 21 Sierpień 2024, 14:39
W najchłodniejsze dni w tegorocznym kwietniu nie wychodziłem z domu, ale tak czy owak nawet przyjemnie się wówczas dom wietrzyło Dużo jednak pojawiało się modlitw w związku ze stosunkiem temp. do rodzaju opadów, ale na szczęście chyba po raz pierwszy od kilku lat niepotrzebnie (albo zostały należycie wysłuchane)
W kwietniu 2018 było mnóstwo dni z rosą oraz amplitudami, 6 lat później przynajmniej u mnie występowały wyższe temp. nocne. To był kwiecień u mnie bez przymrozków (przynajmniej w powietrzu), najniższa temp. minimalna wyniosła +2 C z hakiem.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 3 Wrzesień 2024, 12:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum