Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Poza latem praktycznie rok bez zalet, jeszcze jego początek mogę uznać za przyzwoity. Z reszta i to lato choć jedno z lepszych to nie idealne, czerwiec jednak wkurza swoją lampiwoscia i poza 1.06 i 7-8.06 raczej unikał konkretniejszych burek, miały one charakter symboliczny i też poza wcześniej wspomnianymi dniami to za dużo opadów nie dał. W 2 i 3 dekadzie było sporo takiego mdłego, srajowatego "lata" (a w pierwszej znowu trochę drastyczności), bardziej sobie cenię wakacje, chociaż kipiec to wręcz przesadził w drugą stronę jak czerwiec I bardzo chętnie oddałbym na jego konto 50 - 70 h czerwcowego uslonecznienia. Sierpień pod tym względem idealnym, regularność opadów i burz ładna, ale strasznie wkurza mnie ich miernosc. No i to tyle dobrego. Przejściówki okropne, zwłaszcza jesień no i na dobicie jeden z najgorszych weźdajbieli . Jeden z najgorszych roczników wieku, na pewno dla mnie najgorszy między 2000 a 2015
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36417 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 8 Październik 2024, 09:52
Styczeń 7/10
Luty 7/10 (mam mega słabość do 2 połowy, choć z drugiej strony wedle obecnych upodobań, to wolę takie wyżowe mrozy w pierwszej połowie zimy)
Marzec 4/10 (jak nie ma jakichś odwałów termicznych, to nie musi w marcu padać xd)
Kwiecień 4/10
Maj 5/10
Czerwiec 7/10 (znowu za trend )
Lipiec 8/10
Sierpień 7/10 (ale bez tego 26-27.08 to bym pomyślał o wyższej ocenie)
Wrzesień 2/10
Październik 6/10 (mega doceniłęm prawdziwość 2 połowy)
Listopad 5/10 (bez wyrazu, ale nie narzekam)
Grudzień 2/10
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum