Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 7 Sierpień 2023, 13:17
W sumie się nie zaskoczyłem, widać że mocno przywiązujesz uwagę do złośliwości i zdradliwości, ale chyba jeszcze mocniej drażnią Cię lampowe żary, przypuszczam że z tego powodu wyżej oceniłeś lipiec 2001 niż 2021, który jednak zwłaszcza w II pentadzie trochę dowalił tym lampowym łupałem, nie takim słabym xd Lipiec 2023 za takimi sztukami jak 2004 czy 2011 trochę mnie boli w oczy, ale też nie jest to nic zaskakującego biorąc pod uwagę jego przebieg i charakter. No i antyczołówka to już oczywiście z góry była jasna, choć zastanawiałem się czy może jeszcze bardziej nie zgnoisz tego 2010, bo jednak 2013 był bardziej zbastowany z żarem do czasu, no ale końcówka za to nie miała zahamowań xd
Tu jak widać jest parę lekkich zmian, na pewno 2001 spadł w moich oczach, zwłaszcza w porównaniu do 2021, urósł za to nieco 2023, zwłaszcza względem 2022, który znowu tu bardziej z gnoiłem. Tu istotnym czynnikiem, który wcześniej brałem na dwa razy jest zdradliwosc, która niestety była drugi. imieniem lipca 2022
Że środka to nieco wzrósł jeszcze 2002, który zawsze gdzieś był na szarym końcu i spadły 2004 i 2013, za nijakość poza krótkimi chwilami.
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 29 Listopad 2024, 21:11
Jacob, Za Lipusia na pierwszym miejscu szacunek się należy Chociaż z mojego punktu siedzenia lipiec 2024 wiele od niego nie odbiega, niestety tegoroczny zupełnie zapomniał o burzach w drugiej połowie
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum