Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 30 Listopad 2024, 20:48
Ja od oceny miesięcy letnich i jesiennych się wstrzymam, bo nie mam algorytmu oceniania póki co. Serio, totalnie nie wiem na czym mi tak naprawdę zależy w tych miesiącach, wydaje mi się, że w serduszko nadal głównym celem jest połączenie prawdziwej wilgoci z wyraźnym ciepłem (zwłaszcza na tmin), a jednak człowiek też pragnie przełamań Obecnie to już nawet czerwiec 2020 mam wrażenie by został trochę przeze mnie zgnojony.
Nie wiem, może przełamana zima i pozbawiona suszy z poprawnym trendem wzrostowym (w sensie anomalii, a nie samej temp xd) wiosna, zmienią moje postrzeganie na powrót, ale na tę chwilę dla mnie czerwiec 2014>>>>>>czerwiec 2020
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 30 Listopad 2024, 20:50
FKP napisał/a:
Chociaż z mojego punktu siedzenia lipiec 2024 wiele od niego nie odbiega, niestety tegoroczny zupełnie zapomniał o burzach w drugiej połowie
FKP, u Ciebie lipiec 2021 też o burzach zapomniał w 2 połowie XD Tak naprawdę to te lipce wcale się od siebie aż tak bardzo nie różniły w wielu regionach. Jedyne co, że główni użytkownicy tego forum akurat mieli trafianie w lipcu 2021 i mijanie w lipcu 2024 Ale patrząc tak w skali kraju, to były niestety naprawdę podobne
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum