Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Maj 2019: "Ange parle moi" Mylene Farmer (nie znam niestety francuskiego, ale dowiedziałem się, że podmiot liryczny (jeśli tak można tą osobę nazwać) kieruje się z apostrofą do anioła, że boi się śmierci, niszowa piosenka)
Lipiec 2019: "Moi Lolita" Alizee (to akurat jest piosenka, o której trudno cokolwiek innego powiedzieć, jak dramatyczna próba autoprezentacji postaci (tytułowa lolita), "+" za refleksyjność)
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16250 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 12 Marzec 2020, 21:37
Bartek617 napisał/a:
Kwiecień 2019: "Lucky, lucky, lucky me" Evelyn Night (cieszę się, że w tym miesiącu u mnie śnieg nie padał)
Maj 2019: "Ange parle moi" Mylene Farmer (nie znam niestety francuskiego, ale dowiedziałem się, że podmiot liryczny (jeśli tak można tą osobę nazwać) kieruje się z apostrofą do anioła, że boi się śmierci, niszowa piosenka)
Czerwiec 2019: "Gangstar's Paradise" Coolio
Lipiec 2019: "Moi Lolita" Alizee (to akurat jest piosenka, o której trudno cokolwiek innego powiedzieć, jak dramatyczna próba autoprezentacji postaci (tytułowa lolita), "+" za refleksyjność)
Grudzień 2019: "Rocking around the Christmas tree" Brenda Lee (święta, idą święta...- możecie dokończyć sobie to powiedzenie, jak chcecie)
Styczeń 2020: "Joe le taxi" Vanessa Paradis (taksówka+ciepła pogoda)
Luty 2020: "Smells like teen spirit" Nirvana
Tego jeszcze nie wiesz., ale tu linki do youtube należy wstawić w tagi [youtube][/youtube] i z prefiksu "https" skasować literkę "s" aby pozostało ""http". Będzie tak jak na poprawionym Twoim cytacie. Poniżej wkleję zakodowany ten sam cytat abyś wiedział jak to się robi. Powodzenia
Kod:
Kwiecień 2019: "Lucky, lucky, lucky me" Evelyn Night (cieszę się, że w tym miesiącu u mnie śnieg nie padał)
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16250 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 13 Marzec 2020, 16:31
To kojarzy się z czerwcem każdego roku, (dzień dziecka)
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum