Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 28 Marzec 2020, 21:00
Swoją drogą trochę nie rozumiem czemu teraz nie przeszkadzają Ci mroźne noce i oczekujesz głównie skrajnej tmax, a latem jest odwrotnie i oczekujesz tylko i wyłącznie tropikalnych nocy
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25170 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 28 Marzec 2020, 21:03
Bo teraz głównie pora dzienna jest na wagę złota a noc pod względem życia przyrodniczego nie rożni się znacznie od zimy. Latem lubię siedzieć w nocy na zewnątrz, dlatego potrzebne mi tropikalne noce
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 28 Marzec 2020, 21:04
FKP napisał/a:
Najlepsze pierwsze półrocze w 2010 To są jakieś jaja
Też tak pomyślałem FKP Ale cóż, zmiany mają to do siebie że lubią zaskoczyć po całej linii. Teraz to chyba mam najwięcej wspólnego z Tobą jeśli chodzi o kwietnie i maje, ciekawi mnie jak jest u Ciebie
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 28 Marzec 2020, 21:06
Ale przyznaję, że o ile I połowa roku jako taka na Mazowszu by mi jednak nie podeszła, to pierwsza 1/3 już chętnie, tylko odjąłbym tego śniegu w lutym, bo w zaspach chyba grzązłbym po pas
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum