Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
2002: strasznie, ale to strasznie wcześniej jej nie doceniałem, chyba jej urok przyćmiła posrana I dekada (odwrotnie jak w poprzednim roku). Za mokra nie była, ale na szczęście nie była totalnym stepem . Te noce to bajeczka totalna 9/10 z nich nie wystąpił spadek < 5 st. (ostatnio mam bzika na punkcie kwietniowych nocy z tmin > 5 st. XD). No niestety wyjątkowa noc z 17/18 IV okazała się totalnym gownem, ale na szczęście była jedyna . Jak jeszcze tu wystąpiła jakaś burzyczka z opadem > 5 mm to 10/10 normalnie
https://meteomodel.pl/dane/historyczne-dane-pomiarowe/?data=2002-04-20&rodzaj=st&imgwid=353180250&dni=10&ord=asc
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25164 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 3 Kwiecień 2020, 19:18
Ja żadnego ciepła z II dekady kwietnia nie pamiętam, właściwie poza 4-5.04 i chyba jeszcze 7.04 ciepła to ten kwiecień nie przyniósł. A kwiecień 2018 z majem a tym bardziej czerwcem nie ma nic wspólnego
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16304 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 7 Kwiecień 2020, 13:51
Ja też mam bzika na punkcie kwietniowych nocy >+5 C, ale tylko jak ma oczywiście podczas nich padać (tu nawet wolę gdy jest bliżej +10 C). Gdy noc zapowiada się bezchmurna i sucha, to może sobie być chłodniej, byle bez kosmicznych przymrozków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum